Sayfalar

28 Eylül 2014 Pazar

Alışveriş #4

Merhaba,

Aslında başlıkta Gratis, Watsons ve Rossmann yazsın çok isterdim ama bütün alışverişimi Rossmann'dan yapmak zorunda kaldım.

Malum Watsons Rimmel London indirimi yapmadı, yapılan diğer indirimler de beni tatmin etmedi açıkçası, bu yüzden de Watsons'a gitmedim. Gratis'in tek bir mağazasına gittim amacım tabii ki Nude Dude almaktı ama geç bir saatte ve indirimin ikinci gününde gittiğim için bulamayacağımı biliyordum. Tester bile yoktu, belki de mağazaya hiç gelmedi onu da bilemiyorum tabii. Fakat dikkatimi çeken iki minik palet oldu The Balm standında, internette hiç adını sanını duymamıştım. Çok kalabalık olduğundan fotoğraf filan çekmek de aklıma gelmedi ama Smoke Balm paletinin ebatlarında içinde aydınlatıcı, allık ve iki adet fardan oluşan iki ayrı minik palet vardı. Fiyatları indirimde 14.90 TL idi. Ilerleyen günlerde denk gelirsem paylaşırım onları da.

Neyse. Gratis'te bir şey bulamayınca Rossmann'a gittim. Flormar maskara hariç her şeyi oradan aldım. Saç ürünleri hariç hepsinde de 50% indirim vardı.

Toplu Görünüm;



Gelelim aldıklarıma;



1) Pantene  Mükemmel Dolgunluk Serisi Saç Bakım Spreyi: Hacimsiz, ince telli ve elektriklenen yani tam bir kabus olan saçlarım için umarım kurtarıcı olur. 40% indirimle 5.39 TL'ye geldi.

2) Pantene Şampuan - Ipeksi Yumuşalık: Şampuan ihtiyacım vardı, Pantene serisinde de 40% indirim vardı. Elektriklenmeyi önleyen bir şey istiyordum o yüzden bunu aldım. Fiyatı 7.79 TL idi.

3) Rival de Loop Clean&Care Yüz Temizleme Köpüğü: Yüz temizliği için bir köpük arıyordum. Nivea'nın hassas ciltler için olan köpüğünü alacaktım ancak fiyatı 40% indirimle 11.25 gibi bir şeydi. Daha sonra bunu gördüm, arkasında hassas ciltler için uygun olduğunu da görünce bunu tercih ettim. 50% indirimle 6.45 TL'ye geldi.

4) Neutrogena Visibly Clear - Sivilce Jeli: Bloglarda çok okudum bu ürünü, çok beğenilmiş. Ben de arada sırada ama sağlam sivilce çıkaran biri olduğum için merak ettim. Umarım memnun kalırım çünkü işlevi çok güzel. 50% indirimle fiyatı 7.25 TL'ye geldi.

5) Perlodent Diş Macunu - Inci Beyazlığı: Seyahat boyu bu ürünü 0.71 TL fiyatını görünce dayanamadım. Evde 1 senelik diş macunu stoğu var halbuki ama denemek istediğim bir üründü, neredeyse bedava fiyatını görünce aldım.

6) Perlodent Diş Macunu - Hassas Dişler Için: Üstte yazanların aynısını tekrarlıyorum. Bu ürünün de fiyatı 0.71 TL idi.



7) Rival de Loop CC Krem Hell-Açık Ton: Hiç aklımda yoktu. RDL ürünlerinde 50% indirim vardı ve bu CC krem 4.95 TL'ye düşmüştü. Gözlerim pörtler bir vaziyette sepete attım hemen.

8) Neutrogena El ve Tırnak Bakım Kremi: Tırnak etlerim çok sertleşti, indirimde 5.95 TL'ye düşünce almadan edemedim. Kremlerde favorim Neutrogena, başka bir şey kullanmıyorum artık.

9) Neutrogena Çatlak Topuk Kremi: Annem için aldım. Çok severek kullanıyor bu ürünü, stokladık indirimde de. 50% indirimle 7.75 TL'ye geldi.

10) Neutrogena Ayak Kremi: 50% indirim vardı, stok için aldım.Çok memnunum, iki günde ayaklarımı yumuşacık yapıyor. Fiyatı 6.09 TL



11) Flormar Oje - 393 Red in Silver: Indirimsiz 2.25 TL fiyatı. Yoğun simli bir oje değil, o yüzden çok beğendim.

12) Maybelline Color Tattoo - Pink Gold: Bayram indirimine koşa koşa gitmemin sebebi işte bu. Aslında 2-3 çeşit almayı planlıyordum ama istediğim renkleri bulamadım. Eve gelir gelmez denedim bunu ve bayıldım! Fiyatı 50% indirimle 7.95 TL'ye geldi.

13) Rival de Loop - Style&Glaze Gel Mascara: Kaş maskarası bulamadığımdan mütevellit, şeffaf bir maskarayı deneyeyim bari dedim. Flormar'ın maskara primerını da bulamayınca bunu aldım. 50% indirimle 5.35 TL'ye geldi.

14) Flormar Maskara - Too Burgundy: Pin-up serisinden beni tek heyecanlandıran ürün buydu. Şarap renginde bir maskara arıyordum ama drugstore markalarında hiç bulamamıştım. Bu ilaç gibi geldi resmen. Rossmann'dan almadığım tek ürün bu. Fiyatı 26.75 TL idi.


Benim aldıklarım bu kadardı. Siz bayram indiriminden neler aldınız?

2 yorum:

  1. Alışveriş yapmayı seviyorum bu yüzden alışveriş yazılarını okumayı da çok seviyorum hepsi birbirinden güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynıyım, o yüzden alışveriş yazısı yazıyorum sürekli :)) Çok teşekkür ederim. :)

      Sil