Sayfalar

5 Aralık 2014 Cuma

Lip Balm Dosyası #2

Merhaba,

Yine bir lip balm dosyası.. Daha önceki yazımı okumak için tık tık

Nedendir bilmiyorum, bende bir lip balm takıntısı var. Çok mu sürüyorum ya da bitirdiğim oldu mu hiç? Kocaman bir HAYIR! Ama almalara da doyamıyorum. Son yazımın üzerine de en az 5 adet lip balm aldığımı biliyorum -almaya devam edeceğimi de biliyorum mesela-. Lafı fazla uzatmadan lip balmlarıma bakalım;




Toplu olarak bakınca aslında çok da gözükmedi gözüme ama neyse. :)

"En sevdiklerin hangisi peki?" sorusuna gelirsek;

1) Balmi - Hindistan cevizli lip balm: Bence nemlendirmesi gayet güzel. Çantada kapağı kırılıyor filan diye okudum ama çantama hiç koymadığım için bir şey diyemeyeceğim. Ben genelde rujumun altına ve Burts Bees Bal özlü olanla dönüşümlü olarak gece yatmadan önce kullanıyorum.

2) Avon - Çilek Aromalı: Bu artık üretilmiyor ne yazık ki. Ben bunu en az 5 sene önce almıştım ve hala bozulmadan duruyor. Muhteşem bir tadı ve kokusu var. Nemlendirme sıfır ama o ayrı.

3) Nivea - Karpuzlu: Her ne kadar eski nivealara benzemese de bunlar da idare eder. :) Kokusu harika, nemlendirme ve renklendirmesi ise klasik Nivea tarzında.

4) Nivea - Vanilyalı Lip Butter: BAYILIYORUM! Vanilya delisi biri olarak bu lip butterla aşk yaşıyorum. Muhteşem kokuyor, nemlendirmesi de gayet güzel. Bittikçe yenisini alırım gözüm kapalı.

5) Neutrogena - Nordic Berry: Renksiz, hoş kokulu ve tadı da fena olmayan bir lip balm arıyorsanız; aradığınızı buldunuz.

6) Burts Bees - Bal Özlü: Tadı yok gibi, kokusu berbat; fakat işlevi mükemmel. Kış aylarında vazgeçilmezim, gece yatmadan önce mutlaka uyguladığım lip balmım. Sabaha kadar dudağımda kalıyor -yüz üstü uyumama rağmen-. Dudakları problemli olanlara kesinlikle öneririm.

Detaylı olarak anlatmamı istediğiniz bir lip balm varsa, belirtirseniz sevinirim.

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. merhaba cnm bloğunu takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Benim favorim Nivea lip butter :) blog çekilişime beklerim sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  4. I'm loving this post. Do more like this again! <3

    Love,
    www.nathalyjuarez (fashion&beauty blog)

    YanıtlaSil
  5. Avonun çilekli lip balmı bu ayın ve bir dahaki ayın katoloğunda var 4₺ bende çileklisini aldım eskiden böğürtlenli vardı yapış yapış yapıyordu bu ise az yada çok nemlendiriyor

    YanıtlaSil
  6. Aaa, evet! Sen söyledikten sonra baktım, ben onları da tatsız olanlardan zannediyordum. Bende varmış zaten açılmamış bir adet daha, mutlu oldum şu an teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil